A legundorítóbb emberi tulajdonság a kétszínűség. Mikor egy emberben, akit nem csak ismerősödnek, hanem barátodnak mondasz, feltétel nélkül megbízol benne, kiadod neki magad... És ez az ember aljas és gerinctelen módon ott szúr hátba, ahol neked a legjobban fáj... Ez az életben a legnagyobb csalódás.







Sose törődj a negatív dolgokkal, ne próbálj a sötétség ellen harcolni. Hasztalan volna, hiszen a sötétség nem létezik, az csak a fény hiánya. Egyszerűen gyújts gyertyát, és a sötétség eltűnik.
Felejtsd el a sötétséget, felejtsd el a félelmet, az összes negatív dolgot, ami megkísért. Csak gyújtsd meg a hit, a szeretet és a lelkesedés picinyke gyertyáját és életed fénybe borul.








Ha jól élsz, tudnod kell átváltoznod. Nincs 'végre elértem!' - mert tovább kell menned. Új életszerepben, új felfogással. Félünk átváltozni, öregedni, veszteni, elfeledni a régit. Félünk váltani. Félünk búcsúzni, továbbmenni, elengedni. Félünk az újtól. Mégis ajánlom, te is tanuld meg az átváltozás művészetét. Könnyebb lesz az életed, és lényegesen vidámabb.




Én sírok , te nevetsz , de eljön az idő , hogy ez fordítva lesz .


Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az Én vagyok,a viselkedésem meg attól függ Te ki vagy...