"Ha békét akarsz, keresd a változást magadban, ne másokban. Könnyebb a lábadat védeni egy szandállal, mint szőnyeggel borítani az egész világot."

 
 "Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez." 






"Kereshetünk kifogásokat magunknak, vagy lehetünk egészségesek, lehet részünk szerelemben, hosszú életben, megértésben, kalandban, pénzben, boldogságban. Mi magunk formáljuk az életünket, rajtunk áll, mit választunk. Igazán tanácstalanokká akkor válunk, ha rádöbbenünk: rossz döntés volt, amikor az életünk útját nem a saját fejünk szerint jelöltük ki." 




"Amikor sóvárogsz a szerelemre, ez annak jele, hogy nem kapsz szeretetet és megbecsülést a számodra legfontosabb személytől - saját magadtól." 







"Ha fát ültettél, türelemre van szükség. Nem húzhatod ki naponta a földből, hogy megnézd, mennyit nőtt a gyökere." 





"Tégy többet, mint ami mások szerint szükséges, Légy merészebb, mint ami mások szerint biztonságos, Álmodj nagyobbat, mint ami mások szerint ésszerű, És többre számíthatsz, mint ami mások szerint lehetséges." (Rex Maughan)






 "Ha van munkád és álmod, Ha küzdelmednek értelmét látod, Ha van aki szeret, és van akit szeress, Soha ne hajtsd le búsan a fejed, Hiszen gazdagabb vagy mint más emberek." 




"Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon." (David Lloyd George)